Sos pentru chiftelute marinate

de vero_closca in Pt. peste, 27 Mar 2010 | 10927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chiftelute de peste
  • 1 lingura faina
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper 2-3 foi de dafin
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru chiftelute marinate:

Calesti faina in ulei incins, apoi stingi cu supa de legume sau apa fierbinte, adaugi pasta de tomate,sare,piper,foile de dafin si cateii de usturoi taiati marunt.

Lasi sa fiarba bine si adaugi chiftelutele...mai lasi pe foc cat sa dea un clocot-doua si poti servi alaturi de piure sau mamaliguta.
pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos alb pentru peste