Sos Tzatzichi

de Roxanna in Pt. carne, 28 Iun 2013 | 18303 vizualizari

COMENTARII (7)

- Andreea - 1

28.06.2013, 21:42

Iau si eu cu o friptura

MotanLaOale 1

28.06.2013, 21:44

iry-gabriela 1

28.06.2013, 23:46

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:16

favobun sosul

Lavinia 1

29.06.2013, 08:47

Anett 1

29.06.2013, 09:22

hmmm buuun!

Doralinda 1

08.11.2013, 14:48

Tzatziki nu se foloseste niciodata la peste, cel putin nu in Grecia, dar da, se foloseste la toate fripturile din carne si la tot ce e in general prajit (legume), la peste se foloseste un sos care se numeste "ladolemono" care e facut din ulei de masline cu suc de lamaie stoarsa, dar bineinteles, fiecare cu gusturile lui

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos pentru souvlaki