Spanac-crema cu ochiuri

de alinutzika in Mancaruri de legume, 15 Iun 2012 | 5179 vizualizari

 

O mancare pe care eu personal o ador!

 

INGREDIENTE

  • aprox. 500 g spanac
  • 2 linguri faina
  • 1 cubulet mic unt
  • 1 cana mare de lapte
  • sare
  • 2-3 catei usturoi
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac-crema cu ochiuri:

Spanacul daca e verde se spala si se toaca foarte marunt (preferabil cu blenderul). Daca e congelat, nu e cazul. Untul se pune la topit intr-o craticioara. Intre timp, amestecam bine faina cu laptele, apoi turnam peste unt. Amestecam cu telul de mamaliga, sa nu se faca cocoloase. Daca mai e cazul, mai adaugati lapte, pana rezulta un sos de consistenta unui aluat pentru clatite. Adaugati sarea, apoi spanacul. Lasati sa fiarba impreuna 5-7  minute. Inainte de a lua de pe foc, adaugati usturoiul tocat. Intre timp, prajiti ochiurile in foarte putin ulei. Serviti spanacul impreuna cu ochiurile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac-crema cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

16.06.2012, 21:39

Este si preferata mea!! Exact aceeasi reteta folosec si eu si tare mult imi place

cocolina 1

18.06.2012, 13:52

Exact pe placul meu imi place mult

alinutzika 1

18.06.2012, 22:35

ma bucur ca va place...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu carnati