Spirala cu muschi file si altele

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2020 | 2908 vizualizari

 

Din categoria, rapid, gustos si satios.

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • 100 g muschi file
  • cca 200 g cascaval ras si branza de oaie rasa ( stiti voi, bucatele din alea care raman razlete prin frigider)
  • 3 oua mai micute ( ca-s de la puicute tinerele)
  • fire de cepsoara
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu muschi file si altele:

Umplutura : Radem cascavalul si branza de oaie, le punem intr-un castron, taiem cepsoara cu o foarfeca, adaugam muschiul file taiat cubulete mici, adaugam si 2 oua si un albus, presaram piper si omogenizam totul.

Asamblare : Aluatul il taiem pe din doua si unim cele doua bucati pe lungime, sa putem forma un sul lung pe care sa-l asezam in spirala. Dupa ce am unit cele doua bucati de aluat punem umplutura pe toata lungimea si rulam aluatul, apoi il asezam in tava, tapetata cu hartie de copt, in forma de spirala. Intepem pe alocuri cu un bat de frigaruie apoi ungem cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 20-25 min. Se serveste atat calda cat si rece. Rapid, gustos si satios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu muschi file si altele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.04.2020, 20:28

Retetele astea rapide ne plac si noua!

cristinutanicolita 1

15.04.2020, 13:56

Ce bunătate ai facut!

RuxyRux 1

16.04.2020, 21:33

Asta si "cu altele"
e fix a la Cleme ...arata buna de tot!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foietaj