Stamppot

de rivka in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2009 | 6005 vizualizari

 

cum il fac eu acasa ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 morcovi mari de iarna
  • 2 pumni de varzute de brussel
  • sare
  • ulei masline sau pt gurmanzi unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stamppot:

Legumele se curata , se spala, se aseaza impreuna in oala pe foc in apa cu sare sa fiarba.

Cand sunt fierte se scurge apa, se bat cu batatorul pt puree de cartofi impreuna cu 2 linguri ulei masline sau unt pt gurmanzi si eventual sare dupa gust.

Am servit cu snitel de pui la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stamppot" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

pana_luminita 1

05.12.2009, 23:25

adry88 1

08.05.2011, 13:10

Delilah 1

10.10.2014, 06:21

STAMPEN inseamna a pisa, macina, c adaugi tu altele pe langa se numeste stamppot

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu pesto si pui