Steluta alb/negru

de ionela2682 in Dulciuri, 18 Feb 2013 | 3938 vizualizari

 

.....su mai bine zis maro!!Hi ,hi ,hi......Pornind de la reteta de baza a cupcake-surilor a rezultat asa ceva!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar granulat
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • 2 oua
  • 1/2 cana unt topit
  • 1/2 cana iaurt
  • 1 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura cu varf cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steluta alb/negru:

-faina ,praful de copt,sarea,zaharul,iaurutl,untul,ouale se pun intr-un bol

-se mixeaza bine

-se imparte compozitia in doua parti gale,in prima vom adauga cacao iar in cealalta esenta de vanilie

-turnam in tava compozitia de cacao dupa care ,cu grija,turnam uniform pe intreaga suprafata compozitia de vanilie

-coacem la temperatura medie pana trece testul scobitorii

-dupa ce s-a racit rasturnam pe un platou,pudram marginile cu zahar farin iar in mijloc am adaugat ciocolata topita la baie de aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Steluta alb/negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tobite