Strudel cu dovleac

de epurasha2bb in Prajituri, 19 Noi 2010 | 8769 vizualizari

 

ceva diferit ...

 

INGREDIENTE

  • aluatul este ca AICI numai ca mai adaugam in plus
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura de unt moale la temperatura camerei 
  • pt.umplutura:
  • dovleac razuit cam o farfurie adanca,
  • 1 lingura de miere,
  • un praf de scortisoara.


Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Se intind foi foarte foarte subtiri cu facaletul pe masa presarata cu faina.Se lasa putin sa se usuce, cam o jumatate de ora.Apoi se incinge cuptorul si se pregatesc strudelele noastre ungand bine cu unt deasupra fiecare foaie.Taiem suvite lungi, punem cu lingura din umplutura si rulam strudelul.Coacem pe hartie de copt intr-o tava intinsa la cuptor pe ambele parti pana se rumenesc bine!

Pt.umplutura am amestecat dovlecaul razuit cu scortisoara si mierea.Am calit putin in tigaie si apoi am scos intr-un castron si am mixat cu un belnder de mana.Piureul obtinut l-am folosit sa umplu strudelul.

Se servesc cu zahar pudra deasupra!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert - Strudele de post cu mere