Strudel cu mere

de lacrimioara in Dulciuri, 25 Noi 2011 | 13529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foietaj (2 pachete),
  •  2 kg mere,
  • zahar dupa gust,
  • scortisoara,
  • un plic zahar vanilat,
  • un galbenus ou.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Merele le spalam, le curatam de coaja, le dam pe razatoarea cu ochiuri mari  si le punem la calit cu zaharul.

Intre timp intindem foietajul.

Cand merele s-au calit punem scortisoara si luam de pe foc si le lasam putin sa se raceasca dupa care umplem aluatul

Eu  am taiat aluatul  pe lung, am facut ca niste flaute.

Le punem in tava de cuptor  tapetata cu hartie de copt,le ungem cu un galbenus de ou amestecat cu putin zahar vanilat si le dam la copt pentru 20-25 minute, pana se rumenesc.

Cand sant reci se presara zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ştrudel cu gem de mere