Desert strudel cu mere

de Rahela Velicu in Prajituri, 1 Oct 2016 | 29310 vizualizari

 

Un strudel delicios, cu miros si aroma de toamna :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mere
  • 1 aluat de foietaj
  • 100 g zahar
  • 1 lingura de scortisoara
  • zahar pudra

Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu mere:

Mai intai lasam aluatul de foietaj la dezghetat.

Dam merele pe razatoarea mare. Le puteti curata coaja sau le puteti lasa cu ea, cum doriti (eu le-am lasat cu coaja).

Amestecam merele rase cu zahar si le punem la calit intr-o tigaie, dar fara ulei. Le lasam pana cand zeama scade, cam 15 minute. Le luam de pe foc si adaugam scortisoara.

Taiem aluatul de foietaj in 4 fasii si punem in mijlocul fiecare fasii mere. Rulam si punem in tava, iar apoi portionam, crestam si fiecare strudel in parte si apoi dam la cuptorul preincalzit pentru 25 -30 de minute maixim. Pudram cu zahar pudra imediat ce le scoatem din cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti amesteca mere cu pere daca aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu mere