Strudel cu mere si nuci

de nadiuta123 in Dulciuri, 8 Feb 2012 | 4424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta,
  • 1 kg mere,
  • 100 g nuci macinate,
  • 3 pliculete zahar vanitat,
  • 1 ceasca zahar.

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere si nuci:

Intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt pe care se aseaza o foaie de placinta. 

Mmerele spalate se dau pe razatoare, se presara zahar. Intr-o cratita se pune un pic de ulei si se aduga merele pentru prajit impreuna cu zaharul, zaharul vanilat, scortisoara si nucile macinate. Dupa ce s-au calit si s-a evaporat tot sucul care l-a lasat marul se aseaza pe foaia de placinta, punandu-se deasupra si cealalta foaie. Cu o furculita se inteapa foaia si se da la cuptor pentru 15 minute.

Placinta se pudreaza cu zahar vanilat si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere si nuci