Sufleu de conopida

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2009 | 42072 vizualizari

 

O reteta delicioasa si sanatoasa, numai buna pentru copii. Sufeul se poate face cu diverse legume sau combinatii de legume. Se poate servi ca si garnitura, alaturi de carne la gratar sau peste.

 

INGREDIENTE

  • o conopida maricica
  • 300g telemea
  • 2 oua
  • o cana cu lapte
  • o cutiuta mica cu smantana
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se curata, spala si se rupe buchetele. Se pune la fiert in apa cu sare. Cand este fiarta se scoate intr-o sita si se lasa putin la scurs.

Intre timp se amesteca laptele cu ouale batute, smantana, branza rasa, putina sare.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pune conopida si se toarna peste amestecul cu branza. Se baga la cuptor pana se incheaga, apoi se rade cascaval deasupra si se mai lasa putin la rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu hribi si sfecla rosie