Supa crema de cartofi

de alinutza1983 in Supe, 26 Feb 2012 | 3773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 lingura unt
  • 4 buc. morcovi
  • 2 buc. ceapa alba
  • 6 buc. cartofi
  • 1 lingurita sare
  • 20 gr piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi:

1. Se fierb cartofii (curatati de coaja), morcovii si gulia cu un praf de sare, circa jumatate de ora, in oala neacoperita.

2. Se racesc, se mixeaza cu blederul, apoi pasta obtinuta se pune inapoi in apa in care au fiert.

3. Separat, se taie ceapa solzisori, apoi se caleste in unt. Se rastoarna peste supa cand a devenit transparenta.

4. In supa se fierb si boabele de piper, iar cand supa a mai fiert 15 min se vor scoate.

5. Se ia vasul de pe foc si se serveste cu crutoane de paine!

Simplu, sanatos, rapid!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (23)

marinicayou10 1

02.03.2012, 14:28

La Multi Ani !!

Lau 1

02.03.2012, 19:58

la multi ani

alinutza1983 1

02.03.2012, 21:32

Multumesc dragi Bucatarasi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume de post