Supa de legume

de mirela0911 in Supe, 4 Iul 2021 | 2520 vizualizari

 

Este o supa tare gustoasa si plina de vitamine, dar mai ales pe gustul alor mei.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc piept de pui
  • 1 buc ceapa galbena
  • 1 buc mica de conopida
  • 3-4 cartofi potrivit de mari
  • 1 punga de legume congelate pt supa
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Se spala carnea si se taie in cubulete. Se pune o craticioara cu apa la fiert. Cand clocoteste apa, se pune carnea si se lasa cca 1 minut la oparit. Se scoate carnea si se pune intr-o oala de 4 litri in care se va pregati supa si in care deja fierbe apa. 

Se curata ceapa si se taie marunt. Se adauga peste carne si se lasa sa fiarba impreuna, cu 1 lgt de sare. Intre timp se curata conopida, se rupe buchetele mici si se spala. Se lasa deoparte. Cartofii se curata si se taie cubulete. Se spala si se lasa deoparte.

Cand este pe jumatate fiarta carnea, se adauga legumele congelate. Se lasa pana incepe sa dea din nou in clocot si se adauga conopida si cartofii. Cand incepe sa dea din nou in clocot, se lasa focul mic si se lasa sa fiarba domol. Se adauga sare dupa gust.

Cand toate legumele si carnea sunt fierte, se stinge focul si se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu taitei de casa