Supa crema de conopida cu linte rosie

de katty in Supe, 26 Noi 2021 | 2716 vizualizari

 

O supa crema super cremoasa si sanatoasa, potrivita pentru perioada rece am pregatit de curand din conopida si linte rosie.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mica
  • 100 gr linte rosie
  • 1 morcov mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline+ ptr decor
  • sare
  • piper negru si rosu macinat
  • cimbru uscat
  • foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida cu linte rosie:

Taiem conopida bucatele, o spalam si o scurgem. Spalam lintea si o lasam la inmuiat 15 minute in apa rece. Curatam morcovul si il taiem rondele. Curatam usturoiul si il feliem. Intr-o oala punem uleiul de masline si adaugam morcovul si un praf de sare. Calim morcovul usor la foc mic, apoi adaugam usturoiul. Cand usturoiul si-a eliberat aroma adaugam lintea scursa, apoi conopida scursa. Stingem cu apa calda cat sa cuprinda legumele, adaugam foaia de dafin, piperul macinat si cimbru si fierbem la foc mic pana se inmoaie legumele. Cand legumele sunt moi scoatem foaia de dafin si mixam bine compozitia.Completam cu apa calda cat vrem sa subtiem supa crema si mai dam cateva clocote.Servim supa crema cu paine prajita sau crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida cu linte rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu linte rosie si lapte de cocos