Supa crema de fenicul si mar pentru o zi sub patura

de GretaRachita in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2014 | 4102 vizualizari

 

Astazi este frig, ploua, e totul gri, iar eu sunt obosita. Au trecut deja trei saptamani de cand nu reusesc nici macar sa ma opresc in fata oglinzii mai mult de 30 de secunde dimineata la 7 fara un sfert, cand ma spal pe dinti si noaptea la 1.30 -2.00 inainte de merge la somn, bineinteles, in timp ce ma spal pe dinti. Sunt 30 de secunde care imi ajung doar pentru a ma asigura ca inca mai exist. Dar cu toate acestea, ma pot declara mai mult decat multumita pentru drumul pe care l-am inceput si sunt hotarata sa il urmez pana la capat. Am mai multa energie acum decat niciodata si acest lucru ma face fericita. Astazi imi daruiesc o ora sub patura mea si o crema calda de fenicul si mar, iar voua va daruiesc aceasta reteta:

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de praz
  • 2 feniculi de circa 300 g fiecare 
  • 1 mar galben 
  • 1 cescuta de cafea de orez 
  • 1 l supa de legume facuta cu 2 morcovi, 1 ceapa, 1 tulpina de telina 
  • sare 
  • piper 
  • curcuma 
  • ulei extravirgin de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de fenicul si mar pentru o zi sub patura:

Mai intai de toated am pregatit supa de legume. Am taiat felii subtiri prazul si l-am inabusit cu putin ulei. Am adaugat feniculul taiat felii si marul taiat cubulete. Am acoperit cu un capac si am lasat totul sa se inabuseasca pentru cateva minute. Am adaugat 2 polonice de supa si am lasat totul sa fiarma alte 5 minute. Am adaugat orezul si din nou supa si am last sa fiarba pana ce atat feniculul cat si orezul au rezultat moi. Am sarat si piperat, am adaugat putina curcuma si am mixat totul pana ce am obtinut o crema. Am servit-o cu crostini de paine de secara si cu un fir de ulei extravirgin de masline deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de fenicul si mar pentru o zi sub patura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

GretaRachita 1

23.01.2014, 22:59

Iti multumesc din suflet Simona. Sper sa apara si rezultatele muncii mele intre timp tot inainte farà oprire

RuxyRux 1

23.01.2014, 23:05

E un preparat superb Greta! Si totusi...nu uita ca viata e facuta si din relaxare, nu numai din munca Ai grija de tine

Panacris 1

24.05.2015, 09:09

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac de copt