Supa crema de mazare

de Julie in Supe, 29 Iul 2011 | 4671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g mazare noua,
  • 1 cartof,
  • 1 morcov,
  • 2 fire ceapa verde,
  • sare,
  • 1/2 lingurita curry, 
  • 2-3 linguri ulei, 
  • patrunjel verde,
  • 2 frunze menta,
  • 2-3 linguri smantana,
  • zeama de lamaie,
  • crutoane de paine.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare:

 Se curata cartoful, morcovul, ceapa; se spala si se taie in bucati mai mari. Se pune un vas cu aprox. 1l de apa la fiert; cand apa da in clocot se adauga legumele, uleiul si un praf de sare. Se lasa sa fiarba 10 minute, se adauga mazarea si se continua fierberea pana se patrund toate legumele. Se adauga patrunjel si menta verde apoi se paseaza amestecul cu blenderul, pana se obtine o pasta fina si cremoasa. Se subtiaza cu smantana si se potriveste gustul cu sare, curry, si zeama de lamaie.
Supa crema de mazare se serveste calda, cu crutoane de paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster