Supa crema de mazare cu spanac

de katty in Supe, 27 Aug 2021 | 2368 vizualizari

 

Retete de suflet
O combinatie delicioasa (pentru mine, bineinteles) de mazare, spanac si putin pastarnac.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 350 gr mazare congelata
  • 125 gr baby spanac
  • 1 lingura ulei de masline+ ptr decor
  • sare
  • piper negru macinat
  • crutoane pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de mazare cu spanac:

 

Curatam ceapa si pastarnacul si le taiem in bucati mai mari.

Intr-o oala punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si pastarnacul. Presaram putina sare si amestecam ocazional pana se inmoaie usor. Adaugam mazarea si acoperim cu apa calda. Fierbem 15 minute, dupa care adaugam spanacul spalat si scurs. Fierbem 3-4 minute, tragem oala deoparte si mixam compozitia. Mai adaugam apa calda sa o subtiem cate este nevoie, piper negru macinat si sare dupa gust. Mai lasam la fiert 2-3 minute si oprim focul.

Servim supa crema cu crutoane. Picuram deasupra putin ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de mazare cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac de copt