Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett in Supe, 26 Noi 2021 | 3251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi rondele
  • 2 cartofi cubulete
  • 1 ceapa tocata
  • o bucata de ghimbir, de vreo 2-3 cm
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 lingura smantana pentru gatit
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de morcovi cu ghimbir:

Intr-o cratita incingem uleiul si adaugam chimenul. Cand incepem sa simtim aroma chimenului, adaugam ceapa tocata si calim pentru cateva minute. Adaugam ghimbirul, sarea si piperul si amestecam bine. Cand simtim aroma ghimbirului, adaugam morcovii si catofii. Adaugam apa cat sa le acopere si fierbem cam 15-20 de minute. Cu un blender omogenizam supa, adaugam smantana pentru gatit si fierbem pentru cateva minute. Gustam si adaugam sare daca e nevoie. Servim cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de morcovi cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui chinezeasca