Supa de cartofi cu ciuperci

de ala_oancea in Supe, 25 Noi 2009 | 29762 vizualizari

 

Simpla de tot ...

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 4 cartofi
  • 5 ciuperci champignon
  • sare, piper, boia
  • 1 lingura sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu ciuperci:

Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga ardeiul tocat, apoi morcovii taiati rondele. Se adauga apa si cartofii taiati cubulete si se condimenteaza. Se lasa la fiert, iar cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga ciupercile si ceapa verde tocata. Se adauga sosul de rosii si se mai condimenteaza daca este cazul. O supica rapida, usoara si delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

25.11.2009, 19:13

ce bine mi-ar prinde o portie din ciorbica asta sunt un pic racita si cu un ardei bulgaresc ar fi suuper!

ala_oancea 1

26.11.2009, 16:25

Multumesc Liana ! Am facut-o cu ce am gasit prin camara, dar a iesit foarte gustoasa

Adinuta 1

26.11.2009, 16:31

mmm, vreau si euuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii "anti-raceala"