Supa de gaina

de Rahela Velicu in Supe, 25 Apr 2018 | 3110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • supa de gaina
  • 1 ou + 4 linguri de gris+ 1 varf de cutit de bicarbonat
  • leustean verde
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina:

Punem carnea de gaina la fiert. Dupa ce fierbe carnea, o scoatem si adaugam in supa o ceapa tocata julienne, ardeiul tocat marunt si morcovul dat pe razatoarea mare. Eu am lasat ficatul, pipota si inima de la gaina in supa.

Lasam 15 minute la fiert.In acest timp pregatim galustele: batem un ou si adaugam 4 linguri de gris. Adaugam si bicarbonatul si amestecam bine. Lasam 10 minute deoparte sa se odihneasca. Punem 1-2 secunde lingurita in ciorba ( pentru a nu se lipi galustele de ea) si apoi punem cate o galusca in supa. Lasam inca 20 de minute la fiert. Adaugam leusteanul, sare si zeama de lamaie dupa gust.

TIPS-URI

1

Purteti lasa si carne de gaina in supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu pulpe de pui