Supa de pasare, cu taitei

de Ina in Supe, 29 Mar 2015 | 9752 vizualizari

 

Carne de pasare crescuta in curte, taitei cu ou preparati in casa si... multa dragoste :X

Poftiti la masa! >:D

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de pasare de curte ( aripi, spate, gat, cap, picioare )
  • organe de la o pasare ( inima, ficat, pipota )
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • taitei de casa, cu ou
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pasare, cu taitei:

Bucatile de carne de pasare ( de preferat de curte ) se pun la fiert in 3-4 litri de apa si putina sare.  Cand apa da in clocot, adunam spuma formata deasupra, apoi adaugam legumele spalate si feliate. 

Lasam la fiert pana ce carnea se patrunde usor cu furculita. Cand carnea este fiarta, o scoatem din supa  cu o spumiera si-o putem folosi la felul doi ( prajita, cu sos, etc ). Organele le-am lasat in supa.

In supa clocotinda adaugam cu grija taiteii de casa si lasam sa fiarba inca 10 minute, apoi oprim focul. 

Condimentam cu sare si piper si decoram cu patrunjel verde, tocat. Servim fierbinte .

Pofta mare! 

TIPS-URI

1

Timpul pentru gatit depinde de cat de tanara este pasarea. Eu am avut un cocosel tanar, a carui carne s-a fragezit in maxim 60 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pasare, cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan