Supa de pui cu galuste

de alinutzika in Supe, 21 Noi 2011 | 4861 vizualizari

 

Supa mea preferata..

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei masline
  • 1/4 radacina telina
  • patrunjel verde
Pt galuste:
  • 3 oua
  • gris (cat cuprinde)
  • 1 varf de cutit bicarbonat (le face mai pufoase)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Se pun la fiert pulpele. Daca e nevoie se spumeaza. Se adauga 1 morcov taiat rondele si ceapa intreaga+telina.

Intre timp se pune la calit in ulei celalat morcov, ras.

Se fac galustele: se bat cu furculita ouale, se adauga bicarbonatul si grisul. Scoateti pulpele si ceapa din supa.

Verificati daca e suficient de tare sau moale comozitia de gris in felul urmator: cu lingurita inmuiata in apa, de fiecare data, puneti din compozitie in oala. Daca se imprastie, mai trebuie gris. Lasati-o sa alunece singura din lingurita in supa. Dupa ce fierbe 5 minute, stropiti-le cu un pahar de apa rece. Le va face mai moi. Condimentati si adaugati morcovul calit. Serviti cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei