Supa de rosii

de MOKUSKA in Supe, 9 Mai 2015 | 3778 vizualizari

 

A venit primavara. Scoatem hainele subtiri din dulap si depistam ca nu ni se mai potrivesc :)). Asa m-am decis sa fac doar supe si mancaruri mai usoare, decat am consumat toata iarna.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 felie de telina (am avut telina mare)
  • 1 ceapa
  • 500 g rosii
  • 1 cana de suc de rosii
  • telina verdeata (am folosit uscat)
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • un pumn de taitei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Curatam zarzavatul si tocam julien, ceapa o tocam marunt. Rosiile le oparim, le docojim si le tocam marunt. Le punem intr-o oala la fiert  cu putina apa, sucul de rosii, ulei, sare si verdeata.

Lasam sa fiarba zarzavatul, dupa care adaugam taiteii, lasam sa dea de 2 ori in clocot si stingem focul, adaugam verdeata si acoperim cu capac.  

TIPS-URI

1

este foarte buna atat calda cat si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu broccoli japonez si piept de pui