Supa de rosii cu cus-cus

de Constelatialeu in Supe, 1 Iul 2013 | 6928 vizualizari

 

Supa asta-i un fel de ''nici imbracata,nici dezbracata,nici calare,nici pe jos,nici pe drum,nici pe langa drum''...aveam 3 oase cu maduva,niste rosii mai moi si o idee sa fac un fel de supa crema sau ce urma sa iasa...

 

INGREDIENTE

  • 3 oase tubulare de porc,cu maduva
  • 7 rosii mai moi
  • 1/2 ardei gras
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
  • leusteam uscat
  • cca 60 g cus-cus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu cus-cus:

Am pus la fiert oasele cu morcovul,ceapa ,ardeiul si putina sare.Am luat spuma care s-a format ,cand au fost fierte legumele am strecurat zeama iar legumele le-am pus in blender impreuna cu rosiile decojite.Pasta obtinuta am turnat-o in zeama ce am obtinut-o din fierberea oaselor si a legumelor.Am adaugat cus-cus-ul ,am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca 10-15 min.Se serveste calda sau rece,eu astept sa o mananc rece.Deasupra am presarat leustean uscat,din ala aveam la indemana si am zis ''de ce nu'',chiar are gust bun.

TIPS-URI

1

e bine sa fierbeti oasele separat,ca sa luati spuma mai bine...eu n-am facut asa,le-am pus impreuna cu legumele..

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste de gris