Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata

de Mitinita in Supe, 9 Dec 2010 | 6097 vizualizari

 

Mai,ce titlu lung are in romaneste! In engleza ii zice Split Pea Soup si cred ca are origini olandeze. Mie imi place la nebunie, dar mie imi cam place tot ce are gust de afumatura. Bine,ca daca s-ar afuma urechile la porc nu cred ca m-as atinge de ele,dar ca idee imi place carnea afumata.
Uncle Bill si eu avem aceeasi zi de nastere,dar in ani diferiti.
Eu bag totul la kukta,oala cu presiune si iese o minune de supa! Din pacate,imi place numai iarna si ma gandesc,de o sa ma mut in tarile calde ce ma fac fara supa mea? Precis sunt in stare sa o mananc si la temperaturi mai ridicate.

 

INGREDIENTE

  • 8 cani de apa
  • 1 ciolan afumat sau oase afumate
  • 2 cani de mazare verde uscata
  • 2 cepe,taiate marunt
  • 2 morcovi mari,taiati cubulete
  • 2 tulpine de telina,taiate cubulete
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cuburi de supa de vita
  • sare,piper
  • putin cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata:

Aici la partea cu explicatul,nu o sa ma descurc prea bine.Eu bag totul la oala cu presiune.
Nici pe vremea cand nu aveam oala cu presiune,nu tin minte sa fi gatit supe printr-un proces complicat.
Se adauga toata ingredientele la fiert.
Cand e gata se ia carnea de pe os si se adauga inapoi in supa.
Daca iese prea groasa,se mai poate adauga apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa lui Uncle Bill cu afumatura si mazare verde uscata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pastai