Supa ramen cu miso

de Mitinita in Supe, 28 Apr 2014 | 12783 vizualizari

 

Imi plac mult supele instante,dar niciodata nu le las simple. De fapt,de cele mai multe ori am nevoie doar de taiteii din pachet,restul il adaug eu.
Pasta miso gasiti pe koreanfood,o recomand, este exact ca cea din Japonia. Taiteii folositi sunt Maggi Fidelicious,din toti incercati pana acum,acestia mi se par cei mai buni,raman elastici chiar si dupa ce stau in supa.Puteti folosi supa de pui de casa,daca nu aveti folositi pachetul cu aroma din Fidelicious.
Aceasta supa se consuma deindata.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de Fidelicious Maggi
  • 1 lingura de miso (mai putin daca nu sunteti obisnuiti cu gustul)
  • 250 ml supa de pui sau apa
  • 50 gr ciuperci
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2-3 foi de varza chinezeasca
  • 1 ou fiert tare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ramen cu miso:

Punem supa intr-o craticioara si punem pe foc. Daca nu aveti supa de pui,puneti apa ,iar cand aceasta incepe sa fiarba,adaugati continutul plicului.

Taiem ciupercile in doua si le punem in craticioara. Adaugam si varza chinezeasca taiata fasii.

Lasam sa fiarba 2 minute,dam focul mic. Intr-un bol punem pasta miso si adaugam putina supa. Amestecam bine,apoi turnam in oala. Lasam la foc mic.

Adaugam taiteii,mai tinem pe foc un minut,apoi punem supa in bolul din care servim. Se orneaza cu ceapa verde taiata marunt si oul taiat  rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ramen cu miso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

MOKUSKA 1

19.06.2014, 11:25

e minunata reteta!!

Mitinita 1

14.08.2014, 11:28

bygo 1

15.12.2014, 07:30

De fapt Ramen cu miso este o reteta japoneza. Coreenii nu folosesc miso. Ca sa se evite confuzia coreenii spun ca ramen este japonez si ramyun este coreean. Nu stiu japonezii, dar coreenii au zeci de retete de ramyun.
In ceea ce priveste reteta ta, imi place.
Poti sa incerci si varianta asta: Supa de pui, sos de soia, ulei de susan, usturoi, ghimbir, sare, piper, taitei, ou firt, ardei rosu taiat fisii, ciuperci, muguri de bambus, germeni de soia. Poti pune si fasii de pui condimentat si prajit putin, sau facut pe gril.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ramen a la Panacris