Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Astazi calatorim in Asia mai precis in Tailanda cu o supa parfumata si savuroasa. Bucataria tailandeza este foarte renumita si parfumata cu ingrediente originale : curry, menta, lemon grass ( iarbă de lămâie), coriandru , busuioc rosu etc.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/supa-thai-cu-fructe-de-mare.html
Decongelati fructele de mare.
Tocati marunt ceapa esalota, ceapa verde si ghimbirul.
Taiati ardeiul rosu in bucatele.
Intr-o tigaie sau un wok, incalziti uleiul si colorati ceapa si ghimbirul.
Adaugati fructele de mare si reveniti.
Puneti curry-ul, curcuma si ardeiul rosu taiat.
Amestecati, adaugati 600-750 ml de apa fiarta si fierbeti 5 minute.
Separat fierbeti pastele in apa sarata, timpul indicat pe pachet. Scurgeti pastele, taiati-le cu o foarfeca de bucatarie de 2-3 ori si adaugati-le in supa.
Puneti sosul de peste, sosul de soia si dati un tur de piper.
Fierbeti timp de 2-3 minutes totul.
Verificati de sare si adaugati o lingura buna de smantana daca vreti sau lapte de cocos.
Este gata. Presarati verdeata tocata si alune prajite
Serviti imediat !!!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult