Supa-crema de castraveti si rosii, cu migdale

de Anamaria7 in Supe, 16 Iun 2011 | 3977 vizualizari

 

Pentru o zi prea calda :)

 

INGREDIENTE

  • 2 castraveti mari
  • 2 rosii mare, bine coapte
  • 3 catei de usturoi
  • cateva fire de cimbru si marar
  • 400 ml lapte batut
  • 50 gr migdale prajite, nesarate
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de castraveti si rosii, cu migdale:

Spalam bine rosiile si castravetii, le taiem cubulete fara sa decojim castravetele si le punem in blender. Adaugam iaurtul, usturoiul maruntit si condimentam cu sare si piper. Blenduim bine.

La sfarsit adaugam migdalele maruntite maricel si garnisim cu cimbru si marar maruntit.

TIPS-URI

1

Folositi neaparat lapte batut, nu iaurt! Ii da un gust incredibil supei, mai ales in combinatie cu migdalele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de castraveti si rosii, cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
supa de spanac