Taitei cu pui la cuptor

de rena in Pui, 3 Ian 2014 | 6934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • un pachet de taitei
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 1lingura de bulion
  • sare,boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu pui la cuptor:

Taiem puiul in  bucati mari.

Intr-o oala punem uleiul si prajim puiul pe anbele parti,tocam ceapa si usturoiul si il punem la calit.

Dam rosiile pe razaroare si amestecam cu o lingura de bulion si le adaugam in oala cu puiul prajit.

Punem sare , piperul si foi de dafin dupa gust, adaugam doua pahare cu apa si lasam sa fiarba 20 de min.

Dupa ce sa fiert un pic puiul rasturnam oala intr-un vas adanc punem taitei si apa calda (un deget mai sus de taitei) si bagam la cuptor pina se fierb taitei.

Servim cu patrunjel taiat marunt sau cu branza rasa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu macaroane