Tarta colorata

de mariaana in Prajituri, 30 Mai 2010 | 3422 vizualizari

 

usor de facut fara atata separare de oua

 

INGREDIENTE

  • o cana de oua(cam 7)
  • o cana de zahar 
  • o cana de faina
  • o lingurita bicarbonat 
  • otet
  • cacao
  • frisca (am pus de casa) fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta colorata:

ouale si zaharul se bat impreuna pana se ingroasa compozitia apoi se adauga faina se incorporeaza se pune bicarbonatul stins cu otet

se toarna in tava tapetata cu faina si ulei se lasa un strop de aluat

i se pune cacao si imprastiem peste celalalt in tava.

Se pune la cuptor si se coace. Dupa racire se orneaza cu frisca si capsuni sau orice fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta colorata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

30.05.2010, 17:36

nadina73 1

30.05.2010, 17:39

bun venit printe bucatarasi,pacat ca nu se vede mai clar poza oricum 5 furcu

elena1988 1

25.03.2011, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura tavalita Sárga mignon