Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Este sezonul capsunilor, sa profitam de ele !!!
1.Se bat albusurile spuma ,se adauga treptat zaharul si sucul de lamaie,se bat in continuare pana se obtine o bezea.Se incorporeaza galbenusurile ,faina amestecata cu praful de copt,apa si coaja rasa de lamaie.Se toarna compozitia intr-o forma de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina si se coace 30-40 de minute.Cand s-a copt,se rastoarna tarta pe un platou sau pe o farfurie rotunda.
2.Se prepara crema:se amesteca praful de budinca cu putin lapte rece si 1 lingura de zahar ,se aduga amestecul peste laptele ramas si pus la fiert si se fierbe budinca 2-3 minute.Se intinde budinca peste tarta .
3.Se spala fructele,se taie felii si se aseaza peste crema .
4.Se fierbe un sirop din 3 linguri de apa, 1 lingura zahar si esenta de rom ,se adauga gelatina ,se lasa sa se dizolve(fara sa fiarba) si se intinde peste fructe.Se da tarta la frigider pentru 1 ora.
Obs:Se pot folosi si alte fructe de sezon:caise, cirese, visine, struguri ,prune etc.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult