Tarta cu fructe

de geobucataras in Prajituri, 9 Ian 2014 | 2953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • o esenta vanilie
  • 2 pachete de budinca
  • piersici, visine,capsuni sau orice alt fruct
  • 1 plic gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Separam ouale, batem bine albusurile cu mixerul dupa care adaugam zaharul si esenta.

Dupa ce am amestecat toate astea cu o lingura, incorporam ouale si faina.

Dam la cuptor bine incins ptr aprox. 15-20 min.

Intre timp preparam budinca cu indicatiile date pe pachet si o turnam fierbinte peste blatul de tarta, dupa care punem fructele, gelatina la randul ei se prepara dupa indicatiile de pe pachetel.

Iese o tarta foarte buna mai ales cand este rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si nuca