Tarta cu legume si kaizer

de ela in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 5206 vizualizari

 

foarte buna....

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari,
  • 1ardei gras rosu,
  • 3ardei capia,
  • 5 linguri gris,
  • 1bucata praz,
  • 200 gr kaizer,
  • 3 oua,
  • 1rosie mare,
  • 1legatura patrunjel,
  • 200 gr telemea,
  • 1lingurita tarhon,
  • 1fir cimbru uscat,
  • 100 gr ciuperci feliate,
  • sare, piper,
  • pesmet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si kaizer:

Curatam vinetele,le taiem cubulete si le punem intr-o sita,la scurs,punand sare deasupra lor si lasam 30minute,apoi le trecem prin jet de apa rece.

Kaizerul il punem intr-un bol cu apa rece pt a mai iesi sarea din el.

Prazul il taiem marunt.

Ardeiul il curatam si il taiem cubulete.

Intr-o tigaie mai mare(wok) punem prazul,ardeiul la calit in putin ulei,cateva minute,apoi adaugam vinetele si ciupercile si mai lasam 15minute,amestecand din cand in cand.

Kaiserul il scurgem de apa si il stergem cu un servetel,il taiem cubulete si il punem la prajit in putin ulei 5minute.

Luam tigaia de legume de pe foc si adaugam kaizerul scurs de ulei,grisul,patrunjelul tocat si putin piper(nu punem sare pt ca kaizerul este destul de sarat) si tarhonul.

Batem ouale cu un praf de sare si le incorporam in legume.

Taiem rosia rondele.

Telemeaua o radem.

 

Ungem o forma de tarta cu unt si o tapetam cu pesmet si punem compozitia in ea.Dam la cuptorul preincalzit 30minute,apoi scoatem vasul si punem deasupra rosiile taiate rondele si presaram telemeaua rasa.Punem deasupra firul de cimbru si mai dam la cuptor 15minute pana se rumeneste putin branza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret