Tarta cu pere si ciocolata

de lilik in Prajituri, 7 Dec 2010 | 4150 vizualizari

 

cand am facut prima data am luat o reteta dintr-o revista,apoi am adaptat-o gusturilor mele si a iesit asa....eu o ador.

 

INGREDIENTE

  • 120 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 4 oua
  • 250 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 gr ciocolata lapte
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 2-3 pere

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere si ciocolata:

punem ciocolata si untul la topit la baine-marine.

curatam perele si le taiem in 4 sau 6 depinde cat sunt de mari.

batem ouale cu zaharul pana se omogenizeaza bine,apoi adaugam treptat faina cernuta si praful de copt.

amestecam bine apoi adaugam ciocolata si untul topite.

amestecam sa se omogenizeze,apoi punem intr-o tava unsa cu unt.

deasupra compozitiei in tava asezam feliile de para.

dam la cuptorul preancalzit la 180° timp de 30-40 de min(facem testul cu scobitoarea).

lasam sa se raceasca, presaram zahar pudra deasupra si servim.

incercati cu frisca...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert buturuga de Craciun