Tarta cu surimi

de mimmi in Fructe de mare, 18 Iul 2011 | 7359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 200 g faina alba
  • 50 g faina integrala
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita otet
  • sare
  • Umplutura:
  • 200 g surimi
  • 150 ml smantana sau iaurt
  • 50 g cascaval
  • 3 oua
  • marar
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu surimi:

Amestecam faina cu oul,uleiul,sare,otet si 3-4 linguri apa calduta. Framantam bine aluatul si il dal la frigider pentru 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura: Batem ouale,adaugam smantana,cascavalul razalit,mararul tocat,sare si piper. Intindem o foaie din aluat ( si pe pereti cca 2 cm) Turnam compozitia de mai sus si adaugam surimi taiate bucati. Dam la cuptor cca 50 de minute. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata spaniola cu surimi