Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Varianta full option la cele mici de ieri :)))
Framantam un aluat din unt, faina, ou si zahar. Il lasam la rece o jumatate de ora, dupa care il intindem in forma de tarta (daca nu aveti, puteti face o tarta mare in forma de copt). Perforam cu o furculita aluatul din forma si dam la cuptor pentru vreo 20 min. Scoatem si lasam la racit.
Frecam galbenusurile cu zaharul, pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam faina si a sfarsit desfacem compozitia cu lapte. Punem la bain marie si amestecam pana devine ca o budinca, apoi o lasam sa se raceasca putin.
Dupa ce s-a racit putin, peste aluatul de tarta, intindem crema de vanilie si deasupra punem zmeura si murele.
Lasam cateva ore la frigider, dupa care puteti savura!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult