Tarta cu visine

de deyutzky in Dulciuri, 9 Iun 2013 | 119755 vizualizari

 

e tarta mea preferata!:D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte caldut
  • 200 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
  • visine
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Se mixeaza ouale cu zaharul timp de 2-3 minute.

Se adauga pe rand uleiul, laptele caldut si faina amestecata cu praful de copt.

La sfarsit se adauga si sarea si se amesteca bine pana ce se omogenizeaza tot.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se adauga compozitia obtinuta iar apoi punem visinele spalate si curatate de samburi.

Se da tava la cuptor la foc mic-mediu pentru aproximativ 40 de minute pana trece testul cu scobitoarea.

Se scoate din cuptor, se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe, crema de vanilie si aluat fraged