Tarta cu visine

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 3285 vizualizari

 

Buna ziua bucatarasi dragi!
Astazi am intrat in frigider la curatenie si am gasit aceste visine si ma gandeam ce sa fac.
Da' sotu meu de colo, "O tarta cu visine"!
Zis si facut.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 3 borcanele de iaurt de 125 g cu fructe
  • 125 g ulei
  • 400 g visine
  • 350 g faina
  • 1 plic praf copt
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Batem ouale cu zaharul si sarea  pana  acesta se topeste si desigur isi  dubleaza volumul.

Adaugam  treptat uleiul, apoi iaurtul incalzit putin si apoi faina amestecata cu praful de copt. si  omogenizam  bine totul.

Intr-o tava  unsa cu ulei  rasturnam compozitia peste care  aruncam visine peste aceasta .

Dam la cuptor preincalzit  pt circ 40 min. Facem testul cu scobitoarea !

Se lasa la rece si se pudreaza!

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

In loc de iaurt puteti folosi si lapte caldut !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine