Tarta de queso

de vik in Prajituri, 1 Iul 2010 | 6190 vizualizari

 

Prajitura cu branza

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie lapte condensat 370 ml
  • 1 masura de apa rece ( masurata cu cutia goala de lapte
  • 6 oua intregi
  • 2 pachete de branza (tip) Philadelpia ( 500 grame)
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • coji de portocale glasate aprox.50 grame
  • zahar pentru caramelizat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de queso:

se pun toate ingredientele in blender ( cu exceptia cojilor de portocale glasate)

si cand sunt omogene se toarna intr-o tava tapetata inclusiv pe margini cu zahar ars, atunci cand zaharul ars e rece si incepe sa crape.

Se coace 180ºC aproximativ 1 ora sau in masina de paine a carei cuva se tapeteaza cu zahar ars , pe program de copt ( 60 minute)

Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se lasa in frigider aproximativ 4 ore inainte de a o intoarce pe un platou, in asa fel in cat crema de zahar caramelizata sa fie deasupra branzei.

Se poate pune  la baza  sirop de ciocolata, sirop de fructe de padure,  si se poate orna cu frisca sau functie de dorinta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de queso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza dulce