Tarta pufoasa cu capsuni

de Alina26 in Prajituri, 28 Mai 2013 | 10368 vizualizari

 

O tarta pufoasa, proaspata si rapida de facut,cu fructe de moment:capsuni,caise,piersisi,prune.....
Cu putine ingrediente veti da pe spate invitatii!!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar brun
  • 100 g margarina
  • 3 oua
  • 350 g capsuni
  • 2 lingurite praf de copt
  • zeama de la 1 lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu capsuni:

1.Spalati capsunele,le taiati in 4 si le stropiti cu zeama de lamaie.

2.Mixati margarina cu zaharul,dupa care adaugati cele 3 oua rand pe rand.

3.Dupa aceea adaugati faina cernuta si praful de copt.Incalziti cuptorul la 170°.

4.Varsati continutul intr-o tava rotunda de 22cm diametru.Aranjati capsunele si bagati tava la cuptor timp de 30 de minute.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Alina26 1

08.06.2013, 22:49

din pacate nu mai este...poate data viitoare!!!

I0ana 1

04.05.2014, 13:21

Arata delicios , presupun ca asa si este

Alina26 1

05.05.2014, 19:06

ms ms Ioano!!!da da a fost buna!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni si crema de vanilie