Tarta pufoasa cu visine

de reisnaor_2006 in Prajituri, 24 Iun 2014 | 3892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 lg de ulei
  • 4 oua
  • 4 lg de zahar
  • 5 lg de faina
  • 1 plic tort gelle
  • 250 gr zeama fructe
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta pufoasa cu visine:

Separam albusurile de galbenusuri si le batem cu un praf de sare si zaharul,incorporam si galbenusurile,faina si uleiul.Ungem o tava si o tapetam cu faina si dam la cuptor la foc mic.Cand blatul s-a racit punem visinile si  turnam deasupra tort gelee(1 plic+2 lg de zahar+ 250 gr zeama de fructe) .Lasam la frigider 10 minute.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta pufoasa cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (16)

reisnaor_2006 1

24.06.2014, 22:21

MotanLaOale 1

25.06.2014, 00:09

- Andreea - 1

25.06.2014, 17:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere