Tiramisu reteta la pahar

de Alexandra Burz in Prajituri, 1 Feb 2016 | 3510 vizualizari

 

 Tiramisu reţetă originală, in varianta la pahar

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 gr zahar
  • 5 galbenusuri
  • 1 lingurita de ness
  • 10 piscoturi
  • Cacao pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta la pahar:

  • Tiramisu reţetă originală
  • Frecam bine galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
  • Adaugam mascarponele si frisca batuta tare.
  • Omogenizam.
  • Facem 200 ml cafea cu ness-ul.
  • Insiropam piscoturile si le asezam in pahare.
  • Punem un strat de piscoturi... unul de crema...
  • Decoram cu cacao.
  • Lasam la rece 2 ore si e gata de servit.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si fructe atat in crema cat si ca un nou strat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens