Toast cu rosii coapte si oua de prepelita

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 25 Apr 2016 | 2772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine cu tarate
  • 1 rosie mare
  • 1 catel de usturoi
  • 4 oua de prepelita
  • ulei de masline extra virgin
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu rosii coapte si oua de prepelita:

Se prajesc feliile de paine, pana devin aurii. Se taie catelul de usturoi transversal in 2 si se ung feliile de paine cu acesta, apoi se stropesc cu ulei de masline.

Se taie rosia felii si se gateste intr-o tigaie fara ulei, cateva minute pe parte, pana devine moale si usor caramelizata. 

Se transfera intr-un bol si se sfarama cu o furculita. Se adauga putin sare si se amesteca. 

Se prajesc ouale de prepelita in foarte putin ulei, 2-3 minute. 

Se aseaza rosia zdrobita pe cele doua felii de paine si se adauga cate 2 oua de prepelita pe fiecare felie. 

Se presara sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu rosii coapte si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

mirela0911 1

26.04.2016, 06:59

Buuuuun!

Geanina87 1

26.04.2016, 08:21

Rocsi 1

26.04.2016, 21:11

Super!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sendvis cu mustar si castraveti murati