Tocana de vinete cu ciuperci si orez

de Sorinnaa in Mancaruri de post, 18 Oct 2013 | 8260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 4 ciuperci mari
  • 4-5 ceapa
  • 3 ardei gras colorat
  • 100 ml ulei
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • 100 g bulion
  • 100 ml apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vinete cu ciuperci si orez:

Se toaca ceapa, ciupercile, ardeiul si vinete cu coaja si pe pun la calit in ulei. Dupa ce se fac auri la culoare se pune bulionul si se mai lasa 10 minute sa se caleasca si bulionul putin se adauga apa si se lasa pana scade.

Orezul se fierbe separat si se pune peste legume.

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vinete cu ciuperci si orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

- Andreea - 1

19.10.2013, 09:36

Bun

Rocsi 1

19.10.2013, 22:10

laura_n 1

20.10.2013, 14:11

ce combinatie gustoasa, imiplace ideea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu masline (de post)