Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 22 Sep 2016 | 4730 vizualizari

 

Este tocana copilariei mele. Buna tare.
"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 800 g ardei diverse culori
  • 800 g rosii
  • 3 cepe
  • 1 ceapa rosie
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri boia
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa se curata si se taie mai mare, julien.

Ardeii se curata si se taie in bucati mari.

Rosiile se spala si se toaca cubulete.

Se pune uleiul in vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l.

Se pun pe rand ceapa, ardeii si rosiile.

Se presara vegeta, piper, boiaua si se amesteca bine.

Se toarna 1/2 cana apa (100ml).

Se asaza vasul ceramic in slow cooker Crock-Pot si se pune capacul.

Se seteaza la pozitia ligh si se lasa 5 ore.

Inainte cu o ora de a fi gata se pune mararul si patrunjelul, se amesteca si se potriveste de gust cu sare.

Eu l-am pus si la cuptor pentru 30 minute pentru a scadea putin sosul.

Se mananca calda cu paine sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Cred ca se poate face si fara a adauga apa, isi lasa destula legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana ungureasca de ardei (Lecso) la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din piept de rata la slow cooker Crock-Pot