Tocanita cu carne de curcan si multe legume

de -Licurici- in Curcan, 19 Sep 2015 | 11112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g carne lucru de curcan
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 cepe
  • un gogosar
  • un ardei bulgaresc
  • un morcov
  • 2-3 linguri bulion
  • o lingurita boia dulce
  • sare/piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de curcan si multe legume:

Am tocat legumele: ceapa verde, ardeiul bulgaresc si morcovul rondele, ceapa alba solzisori, iiar gogosarul bastonase.  Am spalat carnea, am lasat-o la scurs, apoi am prajit-o putin, adaugand putina apa, din cand in cand. Cand s-a rumenit, am adaugat toate legulele tocate si un pahar cu apa. Am lasat sa fiarba putin, apoi am adaugat bulionul si condimentele.

La sfarsit, am adaugat patrunjel tocat mai mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de curcan si multe legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

-Licurici- 1

21.09.2015, 20:15

Multumesc!

RuxyRux 1

21.09.2015, 20:46

Arata grozav mancarica ta! Te poti marita!

-Licurici- 1

23.09.2015, 08:44

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu mustar la cuptor