Tocanita cu ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 26 Noi 2012 | 10482 vizualizari

 

Am cumparat o jumatate de kilogram de ciuperci champignon cu gandul sa fac ciulama de ciuperci,dar cum socotela din targ nu se potriveste cu cea de acasa .....am facut tocanita.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 200 g suc de rosii
  • sare
  • piper
  • marar
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:

Ceapa,morcovul,ardeiul se spala si se pun in belder la maruntit.

Intr-o creatita de 1/12 l se pune apa la fiert.

Cand apa da in clocot se pun legumele la fiert.

Ciupercile se spala si se taie marunt.Se pun peste legumele aproape fierte.

Cand au fiert ciupercile se pune sucul de rosii si uleiul si se lasa sa dea cateva clocote.

Se sareaza,pipereaza dupa gust.

Stingem focul si punem verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

Teo 1

28.11.2012, 21:26

vai, bunicuto, ce tocanita gustoasa! cati pofticosi ai avut la masa!

Bunica 1

28.11.2012, 22:57

Teo am mancat-o singura.....n-a avut carne .......si de

mena29 1

29.11.2012, 12:51

Maine fac si eu tocanita cu ciuperci!Imi inchipui ce buna a fost!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post