Tocanita cu ciuperci proaspete

de mamaieelena in Mancaruri de post, 20 Noi 2010 | 16346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,500gr ciuperci proaspete
  • 3 buc.ceapa (350-400gr)
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii mici
  • 1 lingurita cu bulion
  • 3-4 buchetele mici de brocoli
  • sare
  • piper
  • patrunjel(optional)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4-5 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci proaspete:

Curatam si spalam legumele

ceapa se va taia julien,ardeiul felii subtiri dar mai mari si se pun impreuna la prajit in cratita in care am pus uleiul

adaugam dupa un minut si putina apa si lasam sa se caleasca.

In acest timp se vor taia si cupercile felii si cand a scazut apa adaugam ciupercile

lasam acoperit cu un capac la foc domol.

Rosiile se vor taia felii si bulionul se va desface cu putina apa, usturoiul si el se va taia rondele dupa ce va fi curatat

acestea toate se vor adauga in cratita de pe foc cu ciupercile,(daca este necesar se mai adauga putina apa) 

se asezoneaza cu piper sare si patrunjel daca doriti.

Pofta buna,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci proaspete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

22.11.2010, 09:37

haide jolygina te invit pt bunatati ca de oras cred ca esti plictisita vino cu bumerang ca lui cred ca-i este dor de prieteni

jolygina 1

27.11.2010, 00:16

asa este acolo era bine aici nu prea ii place aici acolo era mai libertin

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:50

ffff buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu orez si ciuperci