Tocanita de ciuperci cu zucchini

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2014 | 4566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 tava de ciuperci
  • 2 zucchine mici
  • 2 cani de lapte
  • 2-3 linguri smantana
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu zucchini:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei intr-o tigaie mare.

Ciuperciile se curata,se spala si se taie feliute.Se adauga peste ceapa calita.

Punem o cana de lapte,condimentele si lasam la foc mic sa fiarba.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele,se adauga in tigaie peste ciuperci.

Cand laptele scade adaugam si laptele ramas si smantana.

Se serveste cald.

TIPS-URI

1

Optional se poate adauga si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cremoasa cu ciuperci si urzici