Tocanita de fasole verde cu pui

de Diana_Constantin in Pui, 5 Apr 2013 | 6863 vizualizari

 

Este o mancarica delicioasa care se poate face si de post daca se renunta la pulpele de pui.

 

INGREDIENTE

  • 2 Borcane de fasole verde( eu am avut puse din toamna)
  • 4 pulpe de pui
  • 4 cepe
  • 2 cartofi
  • 150 gr de ardei( eu am avut de la congelator)
  • 2 linguri bulion
  • sare,boia,legume uscate si vegeta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole verde cu pui:

Pulpele se taie pe jumatate si se prajesc apoi se pun deoparte. Ceapa tocata marunt se caleste pana devine sticloasa ,dupa care sa adauga cartofii taiati cubulete si ardeii si se mai calesc pentru 5 minute. Se pune fasolea si 2 pahare de apa apoi pe lasa la foc mediu cu capacul pus pentru 20 de minute. Se pun condimentele si carnea prajita.

Se completeaza cu apa daca e nvoie si se mai lasa pentru 10 minute pe foc. In ultimele 2 minute se adauga bulionul. Se opreste focul si se pune verdeata pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole verde cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

05.04.2013, 21:10

O mancare pe gustul meu!

MotanLaOale 1

05.04.2013, 22:29

neluz 1

06.04.2013, 12:18

ooooooooooooooo!!!Ce bunatate!!!!!

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui